Candidez pentru Parlamentul României din partea Alianței USR-PLUS

Sunt unul dintre candidații Alianței USR-PLUS PLUS Brăila are cinci candidați pe listele Alianței USR-PLUS pentru Parlamentul României, eu sunt unul dintre ei.

Pe lista pentru Camera Deputaților suntem: Mihai Isvoranu, Gabriel Stoica și Răzvan Bîzu. Pe lista pentru Senat îi avem pe Cristian Stan și pe Nicușor Pîrlog. Suntem doi medici veterinari și trei economiști, dar dincolo de profesii suntem oameni onești și muncitori.

Programul Alianței USR-PLUS are 40 de angajamente la guvernare, care acoperă toate domeniile care contează în viețile noastre. Câteva dintre acestea se referă în mod specific la sprijinul pentru antreprenori în general și pentru fermieri în particular, teme care pe mine mă interesează în mod special pentru că le cunosc din proprie experiență. De aceea candidez, pentru că noi toți, cei care ne dorim ca România să se schimbe în bine, care am realizat ceva în viață – am construit o afacere, o carieră, un proiect de succes – putem să ne punem experiența în slujba societății.

Vă așteptăm la vot pe 6 decembrie!

Din angajamentele la guvernare ale Alianței USR-PLUS:

Acces la finanțare pentru antreprenori

Facilitarea accesului la informații și la finanțare pentru antreprenori, oportunități în funcție de stadiul afacerii și diversificarea surselor de finanțare.

Clasa de mijloc la sate: susținerea fermierilor mici și mijlocii

Creșterea competitivității și a performanței economice a fermierilor mici și mijlocii prin acces la know-how, forme asociative și centre de colectare cu servicii integrate („food hubs”) și la canale de vânzare variate.

Antreprenoriat fără birocrație

Reducerea birocrației impuse de stat pentru întreprinderi. Continuăm procesul de debirocratizare prin analiza permanentă a poverii administrative pe mediul de afaceri și reducerea cerințelor inutile.

Comentează cu ajutorul contului tău Facebook